Ara Castells 01/08/2016

Els Brivalls de Cornudella recuperen els galons de set

Han descarregat el quatre de set a la Diada de Santa Anna a Reus. La colla local, els Xiquets de Reus, han completat una bona diada tot i ensopegar amb el pilar de sis

Anna Marín
2 min
4de7 dels Brivalls de Cornudella

BarcelonaEls Brivalls de Cornudella han descarregat el primer castell de set pisos de la temporada. Ho han fet a la plaça del Mercadal de Reus en la Diada de Santa Anna, convidats pels seus padrins, els Xiquets de Reus, i acompanyats dels Xiquets de Cambrils. Els del Priorat s’havien marcat aquesta data en el calendari per fer l’assalt al quatre de set. Hi havien treballat molt i la crida als assajos havia funcionat. I la bona feina porta els seus fruits: en segona ronda han aconseguit descarregar el primer castell de set de l’any.

Per trobar l’últim quatre de set descarregat dels Brivalls ens hem de remuntar a l’agost del 2015. Des d’aleshores, l’han precedit quatre intents desmuntats. I és per això que la felicitat a les cares dels de Cornudella era màxima. Han completat l’actuació amb el tres de sis amb l’agulla i el dos de sis.

Els Bivalls de Cornudella recuperen els galons de set

Tot i completar una molt bona actuació, els Xiquets de Reus no han sortit del tot satisfets de plaça. Els reusencs han descarregat el quatre de vuit, que la setmana passada al Catllar només van coronar. A més han tornat a demostrar la consolidació del dos de vuit amb folre i l’han acompanyat d’un solvent tres de vuit. Però la il·lusió dels de la camisa avellana era descarregar el pilar de sis a casa. El cap de setmana passat el van descarregar per primera vegada a la seva història i volien repetir-lo al Mercadal. Aquest cop, però, no ha pogut ser i l’espadat ha quedat en intent. Malgrat l’ensopegada els Xiquets, seguiran assajant per tirar endavant un pilar que treballen per posar-lo dalt d’un folre i convertir-lo en pilar de set. De moment les proves transmeten bones sensacions.

Han completat el cartell els Xiquets de Cambrils, que no han tingut el seu millor dia i han sortit de plaça amb el tres de sis com a millor construcció.

Xiquets de Reus: 4de8, 2de8f, 3de8, iPde6, Pde5

Brivalls de Cornudella: 3de6a, 4de7, 2de6, Pde4

Xiquets de Cambrils: i3de6a, id3de6, 3de6, 4de6, Pde4

stats