Ara Castells 05/09/2019

Els Capgrossos repeteixen cita al País Basc

Al voltant de 170 mataronins es desplacen aquest cap de setmana a la festa major d'Eltziego

Ara
1 min
Pilars de quatre dels Capgrossos a Elciego

BarcelonaEls viatges de les colles castelleres són una gran oportunitat per fer grup entre els mateixos castellers i desconnectar de l'exigència de cada assaig i actuació. Els Capgrossos de Mataró van quedar tan contents de l'estada de l'any passat a Eltziego (Àlava) que han decidit tornar-hi per la festa major i oferir novament les seves construccions.

En total seran al voltant de 170 mataronins els que es desplaçaran a Eltziego al llarg de divendres i que tornaran diumenge al migdia. L'activitat castellera, per tant, se centra en el dissabte, durant el qual participaran a la cercavila amb diversos castells i després faran l'actuació. L'objectiu és repetir el 4d8 que van completar l'any passat i que també han descarregat en aquesta tornada de vacances. Alhora, ho acompanyaran amb castells de la gamma alta de set que donin oportunitats a diversos castellers.

El viatge al País Basc, per tant, s'inclou en el període de preparació del segon tram de temporada. Diumenge passat van fer la seva primera actuació, amb el 4d8 com a castell més destacat, i dimecres actuaran amb motiu de la Diada Nacional al Born. Tot i això, els primers objectius destacats del segon tram segurament no arribaran fins a l'actuació de la festa major d'Esplugues.

stats