Ara Castells 26/07/2019

La Colla Vella afina la posada a punt del 2d8sf

Aquesta setmana l'han descarregat sencer en assaig i el podrien portar diumenge a Vilallonga

Guillem Andrés
2 min
Primer 2d8sf descarregat de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

BarcelonaEl juliol acostuma a ser, per a les colles de la zona tradicional, un mes de preparació per a les grans actuacions de l'agost. Aquest cap de setmana, per tant, compta amb força actuacions en què es preveuen construccions bàsiques de nou. Entre totes, però, destaca la de Vilallonga del Camp, en la qual la Colla Vella dels Xiquets de Valls podria portar un 2d8sf que aquesta mateixa setmana ha descarregat en assaig amb la xarxa. També hi serà la Jove de Tarragona, que no descarta la gamma extra.

Fa tot just un any la Colla Vella dels Xiquets de Valls sorprenia en l'actuació de Vilallonga del Camp anotant-se el primer 2d8sf descarregat de la seva història. Els rosats, per tant, van decidir portar-lo fora de les places més exigents, en què podia haver-hi més pressió. Aquest any podrien seguir el mateix camí i és per això que el tenen a punt per a aquest diumenge. Aquest dimecres, tal com van fer en la setmana prèvia de Sant Joan, ja han descarregat el 2d8sf sencer a la xarxa. Els vallencs, alhora, també volen portar els castells bàsics de nou per arrodonir-ho amb el pilar de set amb folre.

La Jove de Tarragona també està a punt d'iniciar un més d'agost de gran exigència. Abans, però, es desplacen a Vilallonga amb ganes de capgirar les sensacions amb les quals van sortir de Sant Cugat. És per això que, a més del 3d9f, treballen per fer una actuació com més completa millor. Primer de tot volen tornar a completar el 4d9f, que els va quedar en un intent desmuntat a Torredembarra. A més, també esperen poder arribar a plaça amb opcions de fer-hi el 9d8, tot i que els liles han d'introduir algun canvi respecte a l'executat a Torredembarra.

stats