Les colles llancen els seus vídeos de promoció de cara al Concurs de Castells

Les colles animen l’afició a defensar la camisa de la seva ciutat, poble o barri a la TAP

El Concurs de Castells és, segurament, la cita castellera que crida més l'atenció a l'afició encara que no formi part activament de la colla. És per això que les colles animen tota aquesta gent a defensar la camisa de la seva ciutat, poble o barri a la Tarraco Arena Plaça (TAP). De les dotze colles que participaran en la jornada de diumenge, per exemple, n'hi ha set que han dedicat vídeos exclusivament als dies previs al Concurs tant per omplir els patis d'assaig com la TAP.

Castellers de Vilafranca

Sota el lema 'Ser o no ser', els verds han llançat dos vídeos promocionals en els quals exposen diversos èxits d'esportistes que han aconseguit encadenar força victòries consecutives i ho comparen amb els vuit concursos consecutius que els vilafranquins s'han endut des del 2002.

Colla Vella dels Xiquets de Valls

Els rosats, que es van endur l'últim Concurs de Castells l'any 2000, creuen que #ElMomentÉsAra en un vídeo que repassa els èxits més importants de la seva temporada. De la mateixa manera, defensen que és el moment de seguir somrient, creient, sentint, somiant i lluitant.

Colla Joves Xiquets de Valls

El vídeo de la Joves recorda que la por és només una opció i que tot allò que semblava impossible s'ha acabat assolint amb la voluntat de la gent. Alhora, recorda la història i què significa ser part de la Joves de Valls.

Colla Jove Xiquets de Tarragona

El vídeo de la Jove de Tarragona és, segurament, el més complet que s'ha fet en les últimes setmanes. Damunt l'escenari de la TAP una actriu repassa tot el que s'ha viscut en aquesta plaça, tant les alegries com les tristeses i tots els sentiments que ha despertat. Alhora, esmenta tot el que pot passar aquest diumenge amb la implicació de la gent i dels castellers de la Jove en 'El Concurs de les nostres vides'.

Capgrossos de Mataró

Al seu vídeo els maresmencs repassen tot el que és Mataró: il·lusió, llegenda, passió, família, foc i superació. D'aquesta manera animen tots els mataronins a sentir la ciutat a Tarragona a #ElMillorConcurs.

Castellers de la Vila de Gràcia

Els graciencs fan un recull d'imatges de castellers, tant actuals com més antigues, en un format en blanc i negre. Els de la camisa blava, alhora, recorden que "l'únic impossible és allò que no intentes" .

Castellers de Sabadell

En aquest segon tram els Saballuts han cridat la seva gent a viure els castells des de dins. En els vídeos de promoció del Concurs ho han fet vivint els castells des de la canalla i la percussió.