Ara Castells 14/10/2015

Els Escaldats coronen el quatre de set amb agulla

Els Castellers de Caldes van completar dilluns la millor actuació de la seva història assolint per primera vegada dos castells de la gamma alta de set

Marta Díaz
2 min
Primer quatre de set amb agulla carregat pels Castellers de Caldes a la seva festa major. CASTELLERS DE CALDES DE MONTBUI

BarcelonaEls Castellers de Caldes van viure dilluns una jornada històrica per a la colla amb motiu de l'actuació de festa major de la seva vila. Els de Caldes de Montbui van aconseguir carregar per primera vegada el quatre de set amb agulla, i l'afegeixen d'aquesta manera al seu historial de castells de la gamma alta de set, que fins ara comptava únicament amb la presència del tres de set amb agulla.

La colla verd ampolla va aconseguir així portar a plaça dos castells de la gamma alta de set en una mateixa diada: el tres de set amb agulla, primer objectiu de la diada i tercer que la colla descarrega enguany, i el quatre de set amb agulla, que malauradament va quedar en carregat en aquesta ocasió després d'un primer intent desmuntat, però que de ben segur els de Caldes no trigaran a descarregar. La colla va completar la que ja era la millor actuació de la seva història amb un tres de set i un vano de cinc final.

Els Escaldats ja havien portat a plaça el quatre amb agulla al mes de juliol, però en aquella ocasió l'estructura va quedar en intent. Ara, amb el quatre carregat, la colla ha superat el seu millor registre, que sumava el tres de set, el quatre de set i el tres de set amb agulla, i només li resta enllestir la feina feta a assaig i descarregar tots tres castells.

Per la seva banda, els Xics de Granollers, padrins de la colla local, van completar el dos de set, el cinc de set i el quatre de set, i van tancar la seva actuació amb un pilar de cinc. Els Salats de Súria van descarregar un tres de sis, un tres de sis amb agulla, un dos de sis i un pilar de quatre final.

stats