Ara Castells 24/10/2018

Els Marrecs de Salt, protagonistes del nou espot promocional de la Costa Brava

El vídeo és un recull d'imatges de l'actuació de Sant Narcís amb declaracions d'Iruna Rigau

Ara
1 min
2

BarcelonaPocs dies abans de l'actuació de Sant Narcís a Girona, els Marrecs de Salt protagonitzen el nou espot promocional de l'oficina de turisme Costa Brava i Pirineus Girona. Forma part d'una col·lecció de vídeos de l'àmbit gironí sota el 'hashtag' #InCostaBrava.

El vídeo, de poc més de tres minuts de durada, és un recull d'imatges de l'actuació de Sant Narcís de l'any passat en la qual van completar el 5d8, 3d9f i 2d8f. Alhora hi apareixen declaracions de la cap de colla, Iruna Rigau, que defineix els valors i les emocions que es viuen en els castells en tres aspectes: buscar un objectiu comú, tenir la consciència d'estar preparats i saber gaudir del moment.

Aquest diumenge els Marrecs tornaran a la plaça del Vi amb l'objectiu d'aconseguir fer la mateixa actuació de l'any passat, tot i que encara estan mirant de trobar recanvis per al 3d9f després que els caigués en el Concurs de Castells. A Girona també hi haurà els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró amb intencions de gamma extra.

stats