La prèvia de la diada de Corpus es viu a Sant Boi

La Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Cornellà i els Minyons de Terrassa, les tres colles liles, es trobaran dos cops en menys d'un mes

La diada castellera de la festa major de Sant Boi de Llobregat reunirà diumenge 17 de maig les tres formacions que celebren també la tradicional exhibició de Corpus a Cornellà de Llobregat. Aquesta primera presa de contacte servirà per valorar l'estat de forma de cada una de les colles, si bé en tres setmanes molt poden canviar les coses.

Havent protagonitzat un espectacular inici de temporada, els Minyons de Terrassa es presenten a la vila del Baix Llobregat despertant moltes expectatives. La setmana passada van estrenar el primer castell de nou pisos de l'any i aquesta podrien repetir-lo o bé optar per l'ampli ventall de castells de la gamma alta de vuit que ja han descarregat a plaça.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona, amb un calendari molt diferent, haurà de fer un pas endavant ja que fins al moment només ha completat les estructures bàsiques de vuit. Diumenge podria ser un bon moment per estrenar la gamma alta.

La tercera colla serà la dels Castellers de Cornellà que aspiren a repetir l'èxit assolit a la Jordiada, actuació en la que van descarregar tant el set com el cinc de set. El quatre de vuit és enguany el seu objectiu i podria arribar a la diada de Corpus el proper 7 de juny.