CCOO torna a envestir per la mala gestió de la UTE de l'ORA de Palma

El sindicat ja va denunciar el 2013 la situació de "caos" i afirma que en un any ha acumulat 17 requeriments de la Inspecció de Treball

CCOO ha assegurat que la UTE concessionària de la gestió de l'aparcament regulat de l' ORA a Palma "continua incomplint" les condicions del contracte i prenent decisions contràries a la bona prestació del servei, com ja va denunciar el sindicat el desembre de 2013.

El sindicat ha recordat en un comunicat que el 2013 va denunciar "el caos" en la gestió del servei de l'ORA, que va atribuir a la mala gestió dels recursos humans i econòmics de la concessionària i va portar el ple de l'Ajuntament de Palma a exigir-li que respectàs els drets laborals.

Segons CCOO, la UTE ha acumulat 17 requeriments de la Inspecció de Treball en any i mig per suposats incompliments de l'Estatut dels Treballadors en relació amb el dret d'informació dels representants dels treballadors i per qüestions de salut laboral.

L'organització sindical assenyala que hi ha hagut diversos acomiadaments que considera injusts i que "els responsables d'aquest garbuix continuen actuant de la mateixa manera, amb el consegüent mal clima laboral que repercuteix de manera negativa en treballadors, ajuntament i ciutadans".

Segons CCOO, es continua incomplint el plec de condicions de la concessió i "es prenen decisions contràries al bon desenvolupament del servei a la ciutadania que només s'entenen des d'un punt de vista de possible benefici empresarial".

CCOO ha demanat que es reconegui la participació sindical en la confecció dels plecs de condicions i en les taules d'adjudicació dels concursos públics, se'n verifiqui el compliment i les administracions siguin responsables civils subsidiàries  dels incompliments de les empreses concessionàries.

Més continguts de

El + vist

El + comentat