Charlie Sheen tuiteja el seu número de telèfon i rep 1.800 missatges

Segons el 'New York Post', Sheen ha rebut 1.800 missatges en qüestió de minuts i nombroses trucades, que han fet que l'aparell deixés de funcionar

Efe
1 min
Charlie Sheen / REUTERS

Los AngelesL'actor Charlie Sheen es va exposar als seus 5,5 milions de fans a Twitter quan va fer públic per error un missatge privat dirigit a Justin Bieber a través d'aquesta xarxa social en què incloïa el seu número de telèfon, ha informat aquest dimarts Los Angeles Times.

El polèmic Sheen, que va arribar a ser l'actor més ben pagat de la televisió fins que aquest any va ser acomiadat de la sèrie Two and a Half Men, ha piulat el missatge "310-954-7277. Call me bro. C" mentre sopava a Las Vegas la setmana passada. I això va tenir una resposta inesperada.

El diari New York Post ha apuntat que, segons els testimonis, Sheen va rebre 1.800 missatges en qüestió de minuts i les nombroses trucades van fer que, després d'una estona, l'aparell deixés de funcionar.

No es va penedir

Malgrat l'assetjament, el còmic s'ho va prendre amb humor i va mirar de fer una broma a alguns dels seus interlocutors fent-se passar per un dependent de pizzeria. Sheen va haver de donar de baixa el número poc després. Tot i el rebombori generat, no ha transcendit quin era l'interès que tenia Sheen a parlar amb Justin Bieber.

stats