Gmail canvia per organitzar-se millor

La nova versió introduirà d'una a cinc bústies d'entrada i l'usuari podrà decidir quantes en vol i per a què

Ara
1 min

BarcelonaGmail torna a canviar. I ara ho fa amb el propòsit d'organitzar millor els missatges. La nova versió incorporarà d'una a cinc bústies. Una per als correus importants, una altra per a les promocions, una per als missatges dels fòrums, una per a les notificacions de les xarxes socials i l'última per a rebuts. Serà l'usuari qui decideixi quines vol i quines no.

El propòsit del correu de Google és acabar amb la sensació "aclaparadora" de tenir una gran quantitat de missatges per llegir. Segons escriuen en el blog de la companyia, "a vegades sembla que les bústies d'entrada ens controlen a nosaltres, en lloc de ser al revés". Com més organitzem els missatges, més sabrà Gmail dels nostres gustos i més encertarà a l'hora d'enviar els missatges a una bústia o a una altra.

Això sí, Gmail dóna l'oportunitat de tornar a la versió antiga per a aquells a qui no els agradi la nova, a la qual per ara només es pot accedir des de l'ordinador. Per tenir-la en el mòbil caldrà esperar unes setmanes.

stats