BlackBerry torna a caure

Poques hores després que l'empresa comuniqués que el servei estava de nou restablert un allau de tuits protesta perquè ha tornat a fallar

Joan Callarissa
1 min

BarcelonaEls serveis online de BlackBerry no funcionen, altra vegada, després que aquest matí l'empresa comuniqués que ja "opera amb normalitat". "BlackBerry off again", "las BlackBerrys vuelven a colgarse" o "las BlackBerrys vuelven a fallar, esto es un cachondeo", són alguns dels missatges que s'han pogut llegir a Twitter. Entre tot el debat generat destaca la sortida bromista d'alguns usuaris que han començat a utilitzar l'etiqueta #blackbirria.

Les actualitzacions de les xarxes socials i altres serveis d'Internet en aquest giny telefònic han deixat de funcionar a partir de les 13:00 hores aproximadament. A les 14:30 de la tarda, BlackBerry Espanya no ha fet cap tuit respecte la nova fallada del sistema.

Malgrat aquestes evidències, el departament tècnic de la filial espanyola indica que no han rebut encara trucades al respecte i que ningú els ha informat sobre una nova caiguda.

Research in Motion (RIM), el fabricant canadenc d'aquests dispositius, ha assegurat aquest matí que l'avaria s'havia corregit i que demanaven disculpes a tots els afectats.

Estranys missatges

A més a més, hi ha usuaris que estan rebent uns missatges estranys que no poden identificar. Tot i això, l'empresa sí que ha sortit en defensa pròpia dient que "aquests missatges que els usuaris estan rebent a través de BBM no són oficials".

stats