Què hi fas aquí dalt? Un dron sorprèn un home prenent el sol en un molí de vent

Un pilot de drons capta la insòlita imatge

Ara
1 min

BarcelonaKevin, un home de 49 anys especialitzat a pilotar drons, era de vacances a Rhode Island, als Estats Units, practicant amb la seva màquina, quan va veure que la porta d'un molí de vent estava oberta. Va posar el dron en marxa, esperant que, un cop a dalt, la càmera captés un o més enginyers fent tasques de reparació o manteniment de la instal·lació. Però quan l'aparell va arribar a la part superior es va trobar amb una imatge del tot inesperada: un home prenent el sol.

L'home, que jeu còmodament a desenes de metres del terra, sembla adormit quan sent el so del motor del dron. Aleshores seu i mira l'aparell, que s'apropa desafiant. L'home es limita a saludar, i no es mou.

"Quan el vaig veure vaig decidir apropar-me per dir hola", ha explicat el pilot en declaracions al 'Mirror' britànic. "Vaig moure el dron de dreta a esquerra per dir hola i ell va saludar. Va ser una interacció interessant", explica.

El que no ha transcendit és qui és l'home que pren el sol, ni si tenia permís per pujar a la part més alta de la torre. De fet, tampoc no queda clar fins a quin punt la sorpresa és tal, o es tracta d'una gravació preparada. Sigui com sigui, una cosa és clara: l'home era a dalt de tot del molí, i les imatges són certament espectaculars.

stats