Facebook, Instagram i WhatsApp pateixen problemes de connexió a nivell mundial

Si bé Instagram ja està operatiu, la xarxa social de Mark Zuckerberg encara no està disponible per a alguns usuaris

Europa Press
1 min
Facebook compra Whatsapp / GETTY IMAGES

MadridEl conjunt de webs i aplicacions de la companyia nord-americana Facebook, la xarxa social del mateix nom, Instagram i WhatsApp, van patir al llarg de la tarda de dimecres una sèrie de problemes de connexió. "Estem al corrent que algunes persones estan tenint problemes a l'hora d'accedir a la família d'aplicacions de Facebook", va explicar ahir l'empresa de Mark Zuckerberg al seu perfil oficial de la xarxa social Twitter. "Estem treballant per resoldre aquests problemes tan aviat com sigui possible", afegia.

Si bé aquest dijous Instagram ja està operatiu després de diverses hores d'interrupció del servei, sembla que Facebook encara no està disponible per a alguns usuaris arreu del món. La xarxa social no ha informat sobre quan tornaran a la normalitat els seus serveis ni sobre el motiu dels problemes.

L'experiència dels usuaris

La pàgina web 'DownDetector', que registra els problemes de servei en webs i aplicacions de tota mena experimentats pels usuaris a nivell mundial, va informar que el 33% dels afectats ahir tenien problemes per iniciar sessió a Facebook, mentre que un 32% asseguraven que el web havia sofert un "col·lapse total".

Pel que fa a Instagram, el 46% dels afectats detectaven ahir problemes amb la 'feed' de notícies, mentre que un 33% no podien entrar-hi. Per una altra banda, el 54% dels problemes de WhatsApp estaven relacionats amb l'enviament i la recepció de missatges, mentre que el 37% dels afectats informaven que estaven registrant problemes de connectivitat.

stats