Twitter es rebel·la contra el tancament de Megaupload

Des que es va conèixer la notícia, les xarxes socials s'han bolcat per donar suport al portal de descàrregues on-line. A Twitter, #Megaupload es manté com a 'Trending Tòpic' mundial des de dijous a la nit

Ara
1 min

BarcelonaLes reaccions al tancament de Megaupload Megauploadno s'han fet esperar, i menys a les xarxes socials. A Twitter el hagstag #Megaupload encapçala la llista del 'Trendig Topic' mundial des de la nit d'aquest dijous, i al matí d'aquest divendres encara és el tema del moment.

Un seguit de hagstags relacionats amb la notícia també han anat apareixent amb el pas de les hores: #FBI, #Mediafire, #acampadaMegaupload, #SOPA en són només alguns exemples.

Els usuaris de Twitter han rebut amb indignació i alguns amb humor la notícia del tancament de Megaupload. Alguns tuits vaticinen que, després del tancament, es produirà la Tercera Guerra Mundial, d'altres ja parlen de "guerra cibernètica".

Alguns altres són més contundents: "Si els Estats Units declaren la guerra a Internet, Internet li declara la guerra als Estats Units". Altres tuits demanen un minut de silenci per Megaupload, "o 15 segons si és que sou usuaris PrèmiumPrèmium".

Fins i tot alguis usuaris de Twitter lamenten que Megaupload tanqui mentre que la presó de Guantànamo continua oberta.

stats