Oblumi Tapp, un termòmetre tecnològic per a infants

2 min

RAUL ARRIBAS| Barcelona Els que són pares saben que prendre la temperatura a un infant no sempre és una tasca fàcil. Col·locar un termòmetre tradicional a l'aixella no resulta tan trivial com quan es tracta d'un adult. Per a fer més fàcil aquesta tasca Oblumi, empresa espanyola amb seu a Sevilla, presenta el seu Oblumi Tapp, un petit dispositiu que es connecta al nostre telèfon mòbil pel port d'àudio (anomenat jack) i que, mitjançant infrarojos, permet capturar la temperatura per dues vies diferents: introduint-lo en l'oïda o, si l'infant tampoc se sent còmode amb aquest mètode, posant-lo en contacte amb la pell de la templa. L'aplicació mòbil permet definir diferents pacients per mantenir l'històric de les seves lectures, a més d'oferir consells com la dosificació de certs medicaments o la sincronització al núvol de les nostres dades, per poder-les mantenir actualitzades a diferents dispositius.

Al vídeo que encapçala aquest text podeu veure el dispositiu. A la capsa trobareu també un útil estoigper portar-lo a sobre, a més de petites dosis de líquid per mantenir net el dispositiu.

Podeu trobar l'Oblumi Tapp a la majoria de botigues de coses de bebès, i a botigues en línia com Amazon. Tot i estar pensat per nens petits, funciona exactament igual en adults.

stats