Barça

Els 7 'trending topics' de la Supercopa a Twitter

'Pito Vilanova' i '#eldelbigote' encapçalen el rànquing, en què també figuren les etiquetes 'Manolo Lama', 'Golazo de Messi', 'MOC-MOC', 'D10S' i 'Barça-Madrid'

Redacció
3 min

BarcelonaL'endemà de la Supercopa s'ha fet amo i senyor de Twitter aquest matí. Fins a set etiquetes relacionades amb el matx figuren al top 10 de trending topics a la xarxa social de les piulades:

1. Pito Vilanova. Després del lamentable incident protagonitzat per Mourinho, en què va ficar intencionadament el dit a l'ull a Tito Vilanova, l'entrenador blanc encara es va atrevir a la sala de premsa amb les paraules “no tinc res a dir d'aquest Piti Vilanova, o com es digui”. Era d'esperar que el succés es convertiria en un dels més comentats a Twitter. Alguns dels més divertits són “Llourinho li volia posar la lent de contacte que li havia caigut, i Pito Vilanova li va apartar l'abella que l'anava a picar” i “Pito Vilanova i Ketranka, dos grans segons”.

2. #eldelbigote. Protagonista sense voler-ho ser. El senyor amb bigoti que apareix al fons de la imatge, just en el moment en què Mourinho fica el dit a l'ull de Vilanova, ha causat furor a la xarxa. “De veritat que no veieu que #eldelbigote és Satan de 'Bola de Drac'? Quan hi ha baralla, apareix!” i #eldelbigote és el Gran Germà del 1984” destaquen entre els més enginyosos.

3. Manolo Lama. El periodista de la COPE va titllar de “macarra” Casillas i les seves paraules han creat controvèrsia a la xarxa. Comentaris com “Manolo Lama president!” i “Vinga xato, humilia algú altre! Que l'hi digui a Pepe, passa... Però a Casillas?” conviuen en el timeline del hashtag.

4. Golazo de Messi. El segon gol de l'argentí, una canonada directa al fons de la porteria, és l'argument d'una etiqueta que a la xarxa l'han fet servir tant els aficionats blaugranes com els mitjans de comunicació digitals, però també els seguidors de l'equip blanc: “Encara que sóc del Madrid, he de dir que el 3r gol de Messi va ser un 'golàs'”.

5. MOC MOC. Els seguidors blaugranes han agafat el ja clàssic “moc-moc” popularitzat per Puyol, Piqué i Fàbregas a la xarxa i l'han utilitzat a tort i a dret per mostrar la seva felicitat: “Qui va guanyar ahir, que no ho recordo? Moc-moc!”.

6. D10S. Fent el joc de paraules amb Déu i el número que vesteix Messi, els internautes han utilitzat l'etiqueta "D10S" per omplir d'elogis el crac argentí: “El Papa està a Madrid, però D10S està a Barcelona” o “Cristiano agenollat davant del D10S del futbol” en són dues mostres.

7. Barça-Madrid. La més clàssica de totes, aquesta etiqueta la trobem a tota mena de tuits: els que critiquen la premsa esportiva per sensacionalista, els que lloen el Barça, els que ho fan amb el Madrid, els que comenten els gols i fins i tot aquells que ja estan fins al capdamunt de sentir a parlar del partit: “Quan hi ha un Barça-Madrid, m'agafen ganes de sortir de Twitter”.

stats