WhatsApp supera els mil milions d'usuaris actius

El servei de missatgeria instantània arriba a la xifra dos anys després de ser comprat per Facebook

Albert Rigol
1 min
Facebook compra Whatsapp / GETTY IMAGES

BarcelonaLa popular aplicació de missatgeria instantània, comprada per Facebook ara fa dos anys, ha superat la barrera psicològica dels 1.000 milions d'usuaris actius (1 bilió, segons la nomenclatura nord-americana). "Gairebé una de cada set persones al món utilitza WhatsApp cada mes per mantenir-se en contacte amb els seus éssers estimats, amics i familiars", diu la carta publicada al lloc web de l'aplicació, amb motiu de l'assoliment de la vertiginosa xifra.

Tant el seu creador, Jan Koum, com el seu propietari, Mark Zuckerberg, han publicat un missatge a Twitter i Facebook respectivament, per celebrar la fita. El fundador de Facebook, en un breu post en què repassa les millores de l'aplicació, ha assegurat que "només hi ha un parell de serveis que connecten més de mil milions de persones. És un pas important cap a la connexió del món sencer", en referència a Gmail i Facebook.

"Encara que estiguem celebrant aquesta fita, el nostre plantejament continua sent el mateix. El nostre equip continua millorant la velocitat de WhatsApp, la fiabilitat i la simplicitat constantment. Estem emocionats de veure fins on hem arribat. No obstant això, és hora de tornar a treballar perquè encara tenim sis mil milions de persones per connectar i un llarg camí per recórrer", finalitza el comunicat, publicat al seu lloc web.

Aquest nombre tan gran d'usuaris explica la quantitat de fitxers que circulen cada dia per l'aplicació, xifrats en 42.000 milions de missatges, 1.600 milions de fotos i 250 milions de vídeos.

WhatsApp
stats