Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE...

Cirer a la Seu: “No eren dels nostres”

Marga Durán entra a Cort, però per escoltar el darrer discurs d'Isern

- La lectura de la primera carta de Sant Joan, recitada per l'exbatlessa de Palma Catalina Cirer a la Seu, semblava premonitòria. “Fillets, ja som a l'hora darrera”, comença la carta que ha llegit Cirer i que podria tenir un altre sentit en el context electoral actual. “Han sortit d'entre nosaltres, encara que en realitat no eren dels nostres, perquè, si ho haguessin estat, haurien quedat amb nosaltres”, ha continuat, un missatge que tret de context sembla dirigit al batle Isern i als regidors que li han donat suport en contra de la direcció del PP. Precisament un dels regidors d'Isern, Fernando Gilet, ha pronunciat una altra lectura.

- També a la Seu han coincidit dos dels protagonistes de l'altre conflicte que darrerament ha afectat el PP, el que s'ha produït a la Conselleria d'Educació. Entre les autoritats hi era present la consellera d'Educació, Núria Riera, i entre el públic s'ha pogut veure l'exdirector general d'Educació Miquel Deyà, que va dimitir després de negar-se a col·locar un interí com a assessor per fer la campanya del PP.

- A la plaça de Cort s'han sentit molts comentaris d'assistents que feien referència al batle Isern i a la seva darrera Festa de l'Estendard com a responsable de la Corporació. Una de les qui ha assistit a primera fila al darrer discurs del batle en aquesta festa ha estat la seva substituta com a candidata del PP a l'Ajuntament de Palma, la presidenta del Parlament, Marga Durán.

- El batle s'ha emocionat en diverses ocasions durant el discurs i quan ha llançat una crítica a les estructures dels partits, que tothom ha entès com un retret a la direcció del seu partit que lideren José Ramón Bauzá i José María Rodríguez. Els tres regidors 'rodriguistes' s'han remenat a la cadira i Rodríguez no ho ha fet perquè no hi era.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT