Ciutadans preocupat per la dependència del Govern "al nacionalisme pancatalanista"

Pericay transmet a Armengol l'oposició del seu partit a l'increment de la pressió fiscal i veu "falta de responsabilitat" en la denúncia del mal finançament

El portaveu de Ciutadans en el Parlament, Xavier Pericay, ha expressat avui la seva preocupació per l'"exemplaritat del Govern en política de nomenaments" i "la seva dependència respecte al nacionalisme pancatalanista".

Pericay ha informat a la premsa que aquests han estat alguns dels assumptes que ha transmès a la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant la trobada que han mantingut aquest matí, com a part de la ronda de contactes amb els grups parlamentaris.

Ciutadans considera també que existeix "certa falta de responsabilitat" per part de l'Executiu balear en transmetre que sense un millor finançament no es pot avançar en assumptes econòmics en la Comunitat. En aquest sentit, Pericay ha expressat a Armengol la necessitat d'alleugerir i reformar l'administració pública en atenció a les duplicitats entre Govern i consells insulars.

Ciutadans ha mostrat la seva preocupació perquè la transferència de competències als consells insulars suposi majors despeses en personal i partides pressupostàries. A més, Pericay ha manifestat l'oposició del seu grup a un increment de la pressió fiscal, mentre aposta per engegar iniciatives empresarials, així com incentivar la contractació de col·lectius vulnerables.

El + vist

El + comentat