Publicitat
Publicitat

El departament d'armes de la Guàrdia Civil ja torna a operar a Comandància

Una vegada completat el traslladat des de Son Rapinya, l'oficina ja atén el públic a les noves instal·lacions de les dependències de Manuel Azaña a Palma

La Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil ja torna a operar a la seu de la Comandància. Des d'aquest dimarts, l'oficina ja atén el públic a les noves instal·lacions de les dependències del carrer Manuel Azaña número 10 de Palma, una vegada completat el traslladat des de Son Rapinya.

Durant la setmana passada la Intervenció d'Armes va estar tancada al públic a causa de les tasques de trasllat de Son Rapinya, on es va establir provisionalment l'octubre del 2012, a les remodelades dependències de Comandància. Aquesta ha estat la primera unitat a tornar al carrer Manuel Azaña una vegada finalitzades les obres.

La Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil de Palma s'encarrega de l'atenció al ciutadà en tot allò referent a armes i explosius del municipi i de les localitats veïnes, a més de fiscalitzar tots els dipòsits d'explosius, pirotècnia i armeria de les Illes. El seu horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb l'excepció del dimecres, que s'allarga la jornada fins a l'horabaixa (de 16 a 18 hores).

Segons ha indicat la Guàrdia Civil en un comunicat, a les Illes hi ha un total de 30.945 llicències d'armes, 25.140 de les quals pertanyen a Mallorca i que són controlades per les quatre intervencions de l'illa (la de Palma, la de Manacor, la d'Inca i la de Campos). A Eivissa es gestionen un total de 3.881 llicències i a Menorca, 1.924.

De tots els tipus de llicències, les més nombroses són les de categoria E (tir esportiu i escopetes de caça), amb un total de 23.872 a les Illes.

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT