Argelaguer acull el primer campus de jazz

El JazStiu es celebrarà entre el 20 de juliol i el 2 d'agost, i entre el professorat destaquen noms com Christoph Mallinger, Lu Arroyo i Andrea Motis

Del 30 de juliol al 2 d’agost Argelaguer acollirà el primer campus de jazz. Es tracta d’una escola d’estiu dedicada a la música improvisada en sessions de grup que, per seguir la tradició del municipi, tindrà el violí com un dels instruments referencials.

Diàriament es faran tallers de percussió corporal i d'instruments, i el curs central d'improvisació. El professorat està encapçalat per noms prou coneguts com Christoph Mallinger, Lu Arroyo i Andrea Motis. Les inscripcions estan obertes i encara queden places, que són limitades. Per inscriure's cal omplir un formulari a la seva pàgina web

Però, a més dels tallers, el JazStiu també comptarà amb concerts gratuïts, el primer dels quals tindrà lloc diumenge, 30 de juliol, a les 21.30 h, a l’Era de la Rectoria d’Argelaguer, a càrrec del quintet format pel mateix Christoph Mallinger (violí i veu), Andrea Motis (trompeta i veu), Dani Pérez (guitarra), Martin Heinzle (contrabaix) i Esteve Pi (bateria) i s’inclourà dins la programació d’Estiu a la Fresca d’Argelaguer.

El dilluns 31, a la mateixa hora, hi haurà una 'jam session' a l’Era de la Rectoria i dimarts, 1 d’agost, també a les 21.30 h, la formació garrotxina Trujazz XL oferirà un concert al bar-piscina de Tortellà. Finalment, el dimecres 2 d’agost tindrà lloc el concert de final del curs amb l’actuació d’alumnes i professors i, tot seguit, un dinar de cloenda al pavelló d’Argelaguer, per al qual cal inscripció prèvia.