Publicitat
Publicitat

Arrenca a l’Espai Gironès la subhasta de quadres solidaris en benefici de Càritas

L’artista Josep Moscardó és el primer en participar en la campanya de pintura solidària que impulsa el centre

El Centre Comercial Espai Gironès ha posat en marxa la subhasta de quadres solidaris en benefici de Càritas. La primera obra que se subhasta és 'Girona Orión', que l’artista Josep Moscardó va pintar dissabte en directe al centre comercial. Es tracta d’una pintura acrílica de la Catedral de Girona.

La iniciativa s’emmarca en la campanya que aquest any impulsa el Centre Comercial i que porta per lema Aquest Nadal tu hi pintes molt! En la lluita contra la pobresa. Després de pintar el quadre, Moscardó, que pinta al natural i capta la poètica de les coses quotidianes, l’ ha cedit per a que se subhasti per un preu de sortida de 1.000 euros. Els diners que se n’obtinguin es destinaran íntegrament a Càritas Diocesana de Girona per col·laborar en la seva gran tasca d’ajuda a les persones més necessitades. Es pot participar en la subhasta a través del web www.espaigirones.com o al Facebook d’Espai Gironès on s’expliquen les passes a seguir.

Pintura en directe

Moscardó ( Barcelona 1953) ha estat el primer, dels cinc reconeguts artistes que hi col·laboren, en participar en la campanya. Els altres quatre artistes també pintaran en directe els dissabtes a l’Espai i les seves obres també se subhastaran en benefici de Càritas. El dia 13 de desembre serà el torn de José Luís Pascual (retrat abstracte); el 20 de desembre, Perico Pastor (figura humana); el 27 de desembre, Fernando Adam (arquitectura onírica); i el 3 de gener Pep Montserrat (quadern viatge sobre Girona).

La nova campanya solidària de Nadal que impulsa el Centre Comercial Espai Gironès té el suport de la reconeguda dibuixant i caricaturista catalana Pilarín Bayès. Va començar el 26 de novembre i es durà a terme fins al 5 de gener .

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT