Publicitat
Publicitat

Artur Mas presideix el lliurament dels premis G!

Assegura que els discursos catastrofistes sobre la situació econòmica de Catalunya estan "lluny de la realitat"

El president de la Generalitat, Artur Mas, va assistir dijous a la nit a la novena edició dels Premis G! que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per reconèixer trajectòries i treballs dels professionals del sector. Mas va fer pun "reconeixement" al món del turisme i va remarcart que és un dels motors econòmics del país. "No només és un pulmó d'activitat econòmica sinó que també de generació de llocs de treball", va afirmar.

Els guanyadors

Els premis G!, que arriben a la novena edició, volen reconèixer la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics. Els premiats d'aquesta edició han estat l'agent de viatges Josep Maria Martín (IX premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional); l'Associació Cuina de l'Empordanet (IX premi G! Xiquet Sabater i el projecte empresarial); l'empresari Narcís Coll i Frigola (III premi G! especial Jordi Comas i Matamala); la periodista nord-americana de l'agència Tribune Contnt Agency, Anne Z. Cooke (IX premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans escrits, dotat amb 6.000 euros); el documental català Anima Naturae dedicat a l'Empordà de Pere Puigvert (IX premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals, dotat amb 6.000 euros); la guia de viatges digital Costa Brava Travel Guide publicada per la periodista Eddi Fiegel al portal del diari nacional britànic 'The Telegrap' (III premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans digitals, dotat en 4.000 euros). 

A més, també s'ha premiat el treballar de recerca la proposta de projecte titulat 'Geografies del Souvenir', d'Olga Taravilla i Azahara Cerezo amb 6.000 euros, en la categoria premi G! Yvette Barbaza de recerca. Així mateix, el jurat ha acordat donar un accèssit al projecte 'Ruta de les avantguardes: Cadaqués - Tossa de Mar', de Marc Manzano i Xavier Llobet, dotat amb 3.000 euros.

Finalment, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona enguany ha decidit atorgar un guardó especial a Pere Duran i Vall-llosera, exdirector general del Consorci de Turisme de Barcelona, en reconeixement a una trajectòria professional de més de tres dècades lligades al desenvolupament i la promoció turística de la ciutat de Barcelona.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT