Detenen a Llançà un fugitiu de l'Argentina acusat d'abusos sexuals reiterats al seu fill de cinc anys

La justícia espanyola l'extradirà al seu país d'origen

La policia espanyola ha detingut a Llançà (Alt Empordà) un fugitiu de l'Argentina acusat d'abusos sexuals continuats al seu fill de cinc anys entre els anys 2002 i 2003.

El tribunal oral criminal número 7 del departament judicial de San Isidro considera provat que el detingut, de 48 anys, va abusar del seu fill de 5 anys en presència d'un altre fill seu, d'un any i mig, aprofitant els períodes que li corresponia estar amb ells, ja que estava separat de la seva dona i mare dels menors. Segons fonts policials, amb l'objectiu que el seu fill no expliqués els fets, el colpejava amb una arma blanca i l'amenaçava de matar la mare.

L'home tenia una ordre internacional de detenció des del 25 de gener d'aquest any. Els agents el van detenir a principis de la setmana passada en virtut de l'acord internacional de col·laboració que tenen les policies espanyola i argentina. 

L'home va entrar a l'Estat per l'aeroport del Prat el febrer del 2017 en un vol procedent de Buenos Aires quan va saber que podia ser detingut. Actualment es trobava en situació irregular i s'oferia per fer treballs de mecànica a través de les xarxes socials. Gràcies a aquests missatges la policia va poder seguir-li el rastre i localitzar-lo a Llançà. L'acusat va passar a disposició de l'Audiència Nacional per ser extradit a l'Argentina.

Més continguts de