Publicitat
Publicitat

El ple de la Diputació de Girona aprova aportar sis milions en tres anys al Parc de la UdG

El president Pere Vila retreu al rector que "no vulgui escoltar" i posi en entredit el compromís de la corporació per evitar la liquidació del complex

El ple de la Diputació de Girona ha aprovat aportar 6 milions d'euros al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) per evitar la liquidació i ha concretat que ho farà en tres anys. Segons l'acord, la corporació posarà dos milions a l'any entre 2017 i 2019. El compromís, aprovat amb els vots a favor de tots els grups (CiU, PSC, ERC i IdS), només ha rebut el vot en contra del diputat de la CUP.

El president de la Diputació, Pere Vila, ha retret al rector de la UdG, Sergi Bonet, que qüestioni el seu  compromís i ha recordat que un acord de ple és la màxima garantia que poden donar. Vila ha reiterat que és il·legal que les administracions públiques facin cap aportació mentre el parc estigui en concurs de creditors i ha reptat el rector a explicar-li si existeix una fórmula millor. "La llei ho impedeix, no sé com dir-ho més clar perquè sembla que hi ha gent que no vol escoltar o no ho vol entendre", ha criticat Vila.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT