ART

L’Escala convoca la 22a Beca Artística de Primavera

Fidel al seu compromís amb els creadors de l’àmbit de les arts plàstiques, l’Ajuntament de l’Escala ha obert la convocatòria de la vint-i-dosena edició de la Beca Internacional de Primavera. S’hi poden presentar propostes fins al dia 3 de febrer del 2020 i les bases es poden trobar al web municial: www.lescala.cat.

Una estada de tres mesos

La beca té com a premi principal una estada de tres mesos a la Casa dels Forestals de Sant Martí d’Empúries, on l’artista guanyador podrà desenvolupar el seu projecte creatiu i disposarà d’una ajuda de 2.500 euros per a les seves despeses. L’obra creada durant l’estada s’exposarà la primera quinzena de juliol a la planta baixa de l’edifici del Gavià i la segona quinzena del mateix mes al Castell Carolingi de Sant Martí d’Empúries.

La guanyadora de la beca de l’any passat va ser l’artista granadina Lucía Díaz Barrales amb el projecte LA SAL, una proposta escultòrica basada en la combinació de la ceràmica i la sal que, aprofitant l’estada a l’Escala, va relacionar amb l’ofici de la salaó d’anxoves.

El + vist

El + comentat