FIRES

Figueres encara la recta final de les Fires i Festes de la Santa Creu

Amb un pregó de l’escriptor figuerenc Joan Manuel Soldevilla, aquest migdia s’inaugurarà la 38a Fira del Llibre Vell i d’Ocasió de Figueres, que es farà durant el dia d’avui a la plaça Catalunya. És una de les activitats destacades del dia de la Santa Creu, festiu a Figueres, que encara els últims dies de les fires.

També avui es farà el concert de fires de la Coral Polifònica a l’Auditori dels Caputxins, i allà mateix, demà a les 21 h, es podrà veure l’espectacle Granotes, amb Gerard Bosch. Des de demà fins diumenge, al Parc Bosc, Los Galindos representen l’espectacle UduL, i dissabte a les 21h La Llarga presenta Llançament a La Cate. Dissabte a les 17 h es farà la visita guiada La Guerra Civil a Figueres, que anirà al refugi antiaeri de la plaça del Gra. Diumenge a les 18 h, teatre infantil a La Cate amb el Mag Stigman.

A l’Embarraca’t, divendres es podrà sentir el reggaecore de Mafalda, i el reggaeton -allunyat de contingut sexual- de Tremenda Jauría. Dissabte serà el torn del rock de Smoking Souls, el punk amb reivindicació social de Boikot i la reggae band valenciana Auxili, que presentarà el seu últim treball, Tresors.

Final de festa diferent

Una de les novetats d’aquest any és que els tradicionals focs artificials que tanquen les fires, que es feien al castell de Sant Ferran, seran substituïts per un espectacle piromusical que es traslladarà al Parc de les Aigües. Aquesta mesura comportarà talls de trànsit en aquell sector diumenge a la tarda-vespre.

Més continguts de

El + vist

El + comentat