Publicitat
Publicitat

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong arriba a la 35a edició

El certamen, referent del sector agrícola, ramader i multisectorial a les comarques gironines, es durà a terme dissabte i diumenge

La Fira Comarcal de Primavera de Campllong arribarà aquest cap de setmana, dissabte 22 i diumenge 23, a la 35a edició. Des dels inicis, l’any 1982, la fira ha anat augmentant i diversificant l’oferta de propostes i activitats fins arribar a convertir-se en un esdeveniment de referència del món rural i comercial i un reclam per al visitant, ja que ha acollit més de 30.000 persones en les últimes edicions.

Enguany la fira compta amb un centenar d’expositors, una trentena d’activitats i una vintena de mostres i exposicions. Una fira multisectorial, motor econòmic del certamen, que any rere any ofereix als visitants les novetats de sectors com l’agricultura, la ramaderia, els serveis, l'alimentació, la indústria, la jardineria, la construcció, els mobles i la decoració, el motor... I amb el complement d'activitats, exhibicions i concursos relacionats amb l’agricultura i la ramaderia tradicionals que sumen sinergies entre tradició i progrés.

En aquesta 35a edició destaquen enguany el concurs català de vaques de raça frisona, que se celebra des dels inicis de la fira, però que per segona vegada acull el campionat nacional d’aquesta especialitat. Compta amb la participació de gairebé un centenar de caps de bestiar de diferents explotacions lleteres d’arreu de Catalunya. I com cada any també hi haurà el concurs de treball monogràfic de ramat i gos d’atura català.

Altres activitats que cal destacar són els diferents concursos i exhibicions eqüestres, el concurs de paletes, el concurs de ratafia, el concurs de burro català, el concurs de munyir a mà, la trobada de cotxes clàssics, l’exhibició de tallar troncs, treballs de pagès amb maquinària antiga i la tractorada amb tractors antics.

Trobareu el programa sencer de la fira en aquest enllaç.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT