Publicitat
Publicitat

FIRA DE TARDOR

La Fira de Sant Lluc manté l’activitat al centre d’Olot

La Fira de Sant Lluc 2017 estrena les ubicacions de diferents activitats. Les obres de remodelació del Firal han fet canviar de lloc el Mercat d’Artesania, i aquest cap de setmana, 14 i 15 d’octubre, les parades seran al carrer dels Sastres. També canvia d’emplaçament la Fira Ramadera, que el 18 d’octubre vinent tornarà a la plaça de braus. A l’interior i al costat de la plaça hi haurà el bestiar boví, oví, cabrum i equí, a més d’una exposició agrícola i forestal i parades relacionades amb el món agrícola. També el 18, al sector del Firalet, hi haurà el mercat extraordinari de roba. Les activitats familiars de Sant Lluc també tindran un nou escenari. Aquest dissabte, dia 14, a la tarda, a la plaça Campdenmàs, hi haurà el concert de Dàmaris Gelabert, i diumenge, dia 15, al mateix espai, el grup Parranda oferirà l’espectacle Gresca fresca.

Per primera vegada, Sant Lluc incorpora una Fira de Col·leccionisme de Figures de Playmobil. Serà a la plaça del Mig aquest cap de setmana. Pel que fa a la resta de la programació, es mantenen la 8a Fira del Vehicle d’Ocasió al Firalet i la Fira del Disc a les voltes de la plaça Clarà, i la plaça Major acollirà la Fira d’Entitats, que comptarà amb la participació d’una vintena d’entitats i associacions de la comarca. També hi haurà una trobada gegantera i cercavila organitzada per Almogàvers Garrotxins per commemorar el 20è aniversari de la penya, i la trobada de puntaires organitzada per Òmnium Garrotxa.

Una altra novetat és que la Fira del Dibuix serà aquest dissabte, 14 d’octubre. El patronat ha traslladat l’esdeveniment al dissabte més pròxim a Sant Lluc i incorpora novetats per a aquesta 62a edició. Aquest any els artistes que han volgut participar-hi han de fer-ho per selecció. Els autors interessats han hagut de fer arribar la seva sol·licitud al patronat, que, després de la selecció corresponent, està tancant la llista d’artistes que exposaran les seves obres sota les voltes de la plaça Clarà.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT