Comarques Gironines 17/11/2017

Gastropirineus vol crear la marca Cuina del Pirineu

Andorra i els Pirineus Orientals participen a les jornades, que es faran el 27 i 28 de novembre

Ara
1 min

PuigcerdàLes jornades professionals de gastronomia i cuina dels Pirineus, Gatropirineus, es celebraran el 27 i 28 de novembre a Alp i Puigcerdà (Cerdanya), amb una trentena de ponents, sessions de cuina en directe i productes del territori.

Les jornades es convertiran en un punt de trobada entre professionals amb un triple repte: crear la marca Cuina del Pirineu, definir un catàleg de productes i plats del Pirineus i potenciar la relació entre la gastronomia i el turisme. Aquest any, a més, es vol caminar cap a la internacionalització i s'hi han convidat Andorra i la regió dels Pirineus Orientals.

La trobada reunirà cuiners, productors, professionals de l’hostaleria i centres de formació, i les sessions serviran per difondre el patrimoni culinari, estimular la innovació i millorar la competitivitat de les empreses del sector gastronòmic i alimentari. Es pot consultar el programa sencer i les inscripcions a la seva pàgina web.

stats