De Girona al món en 100 edicions

Fer 100 números no és poca cosa. Són moltes hores de pensar en els lectors. Quins temes els interessaran, com podem ser útils, com podem conscienciar sobre les qüestions que ens preocupen, com podem acompanyar una estona de silenci. En cent números, aquest suplement ha portat l’actualitat de les comarques gironines a tot Catalunya. Perquè ens interessa què passa a Girona des de qualsevol lloc de Catalunya.

L’encert d’aquest suplement és una bona tria de temes tractats amb rigor. ¿Recordeu el reportatge sobre els nens catalans que d’un dia per l’altre marxen de l’escola per anar a les madrasses dels països d’origen dels seus pares? Vam saber que la meitat dels alumnes de les aules d’acollida de Salt el 2015 tornaven d’una llarga estada en escoles on havien anat a aprendre l’Alcorà. Una dada que ens explica molt bé com són la Catalunya i el món d’avui. En el mateix número ens explicaven com s’entrenen els millors esquiadors nàutics del món a Ventalló.

Per què? Perquè ens interessa tot si està ben explicat! Felicitats als companys de Girona. Sou la prova que el més local és el més universal.

El + vist

El + comentat