LLIBRES

L’Indilletres omplirà la Bisbal de llibres i autors l’1 i el 2 de juny

Prop de 25 editorials participaran durant el primer cap de setmana de juny en la segona edició de la fira del llibre Indilletres de la Bisbal, que inclou moltes activitats relacionades amb el món del llibre, amb la participació d’autors i periodistes com Gerbrand Bakker, Enric Casasses, Pau Riba, Vicenç Pagès, Marina Porras, David Guzmán, Núria Cadenes, Aleix Renyé, Carles Camps Mundó, Toni Strubell o Adrià Pujol, entre molts altres. En l’apartat musical destaquen Roger Mas, Sanjosex i Pau Riba. La fira es farà a la plaça del Castell i en diverses sales del castell palau bisbalenc.

La inauguració es farà el dia 1 de juny a les 11 h a la Sala Capitular, on el poeta Enric Casasses recitarà un assaig que ha escrit sobre Josep Blanch i Reynal, un compositor de sardanes de Castelló d’Empúries.

Gerbrand Bakker

En el marc de la fira, l’autor holandès Gerbrand Bakker serà entrevistat per Anna Guitart i participarà en una roda de premsa. Guanyador del Premi Literari Internacional IMPAC de Dublín, Bakker assistirà a aquesta fira gràcies a la beca Indilletres per a editorials, que aquest any ha obtingut l’editorial Raig Verd. Un dels altres guardons que Indilletres ha convocat aquest any és el 1r Premi Llucieta Canyà de crítica literària ja publicada, en homenatge a l’escriptora bisbalenca.

Indilletres, impulsada per Xavier Cortadellas i Judit Pujadó, vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors del país i de fora.

Més continguts de