Publicitat
Publicitat

L’Espai Gironès impulsa amb divuit entitats i ONG’s una campanya per incentivar el voluntariat

La campanya solidària de Nadal l’Espai del Temps es durà a terme de l’1 de desembre al 5 de gener i els participants podran escollir entre una seixantena d’activitats

L’Espai del Temps. Aquest Nadal dóna temps als que més ho necessitin! Aquest és el lema de la nova campanya solidària que l’ Espai Gironès durà a terme de l’1 de desembre al 5 de gener amb l’objectiu d’estimular l’altruisme i incentivar el voluntariat. Es farà en col·laboració amb divuit entitats i ONG’s  de les comarques gironines: Les Vetes i Nostra Llar de Salt; Mas Moner de Llagostera; el Centre Geriàtric Maria Gay de Girona; el Casal dels Infants de Salt; el Centre Educatiu de Montilivi de Girona; la Plataforma Educativa de Salt; la Fundació Catalunya La Pedrera; Càritas Girona; la Fundació Privada Banc dels Aliments ; Terra Viva d’Olot; APAPE del Pla de l’Estany; APNAE; Fundació Mona de Riudellots de la Selva;  l’Associació de Naturalistes de Girona; i l’Associació la Sorellona.

També hi col·labora  l’Ajuntament de Salt, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya. La intenció és  sumar el màxim nombre de minuts de donació de temps per part de les persones que hi participin. En aquesta ocasió la campanya compta amb quatre padrins: la productora, guionista i directora de cinema Isona Passola; l’actor, cantant i model Roger Berruezo; la cantant i actriu Elena Gadel i l’humorista i imitador Pep Plaza.

La campanya ha estat presentada avui pel gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà; la responsable de màrqueting del centre comercial, Cristina Plana; la coordinadora de la Federació de Voluntariat de Catalunya a Girona, Maria Solés; Isona Passola i Roger Berruezo.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT