Link Produccions celebra el seu desè aniversari

Organitza i patrocina el concert de Mama's Gun i Víctor Brank el 5 de març al Black Music Festival

L’empresa de serveis per a l’espectacle  Link Produccions que aquest 2016 celebra el seu desè aniversari consolidada com un referent del sector a les comarques gironines, col·labora en l’organització i patrocini del c oncert de la banda britànica Mama’s Gun i el cantant barceloní Víctor Branch al Black Music Festival que tindrà lloc el proper 5 de març (22.00h). El concert és obert a tothom i el preu de l’entrada és de 12€ l’anticipada i 15€ a taquilla.

Al llarg d’aquests 10 anys, Link Produccions ha col·laborat amb els festivals i esdeveniments més destacats de les comarques gironines i també donant suport a grans produccions de l’escena barcelonina. Link Produccions també ha apostat per crear el seu propi festival, ÍTACA, Cultura i Acció, un festival diferent, autèntic i reivindicatiu, que celebra des de l’any 2013. Des de l’any 2015, l’Ajuntament de l’Escala ha confiat a Link Produccions la programació artística i la producció del festival Portalblau i enguany l’empresa n’ha assumit la direcció i gestió integral.

Link Produccions treballa amb festivals com Jardins de Cap Roig (des de fa 10 anys), Portaferrada i Temporada Alta, amb equipaments com l’Auditori de Girona, Teatre de Salt i Teatre de Palafrugell i col·laborant amb esdeveniments destacats de les comarques de Barcelona (Sonar, Primavera Sound, concerts al F rum, al Palau Sant Jordi i a l’Estadi Olímpic…), reforçant els serveis que ofereixen els seus hom legs barcelonins Penny-Wise.

Més continguts de