Publicitat
Publicitat

Màgia, bellesa i espectacle, tres ingredients de luxe pel Gran Circ de Nadal de Girona

27  artistes  internacionals  oferiran divuit  atraccions  sobre   una  gran   pista   de   glaç

Una pista de gel de 500 metres quadrats amb 20 centímetres de glaç natural serà l’escenari per on lliscaran artistes de diferents punts del món. L'espectacle durarà unes dues hores i combinará espectacles d'humor i números d'equilibris, màgia i dansa, entre d'altres. Fer arribar la màgia del patinatge sobre gel durant uns dies tan especials com el Nadal és l'objectiu dels promotors d'El Gran Circ de Nadal de Girona que es podrà veure del 25 fins al 28 de desembre al pavelló Municipal Girona-Fontajau.

L'espectacle inclou un total de divuit números amb 27 artistes vinguts de nou països. Així, es podrà veure l'humor dels pallassos xilens Els Caluga, juntament amb números acrobàtics com la lituana Olga Vayman al hulla hop. Tampoc hi faltarà la dansa de la mà del ballet rus Nikulin Moscow Ice Ballet o els canvis ràpids de vestuari del Duo Krupnov vinguts d'Eslovàquia, per posar alguns exemples.

Del Gran Circ de nadal de Girona en destaca també el decorat que inclourà les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials com la neu artificial, pluja de bombolles o projeccions sobre gel.

Fontajau convertit en circ de gel en només 6 dies

A partir d’avui mateix, 15 empreses intervindran per transformar el Pavelló Municipal de Girona–Fontajau en un Gran Circ sobre Gel per a 2.748 espectadors en cadascuna de les 8 representacions d’aquesta producció que supera els 250.000€ de cost. Un cop retirat el parquet de bàsquet començarà una complexa producció on més de 60 tècnics intervindran dia i nit perquè estigui llest fins el darrer detall per a l’estrena, el dia de Nadal a les 18h.

El director de l'esdeveniment, Genís Matabosch, és també el director artístic del Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres que cada hivern es fa a la capital de l'Alt Empordà. Per la seva banda l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, n’ha destacat la qualitat del muntatge i ha recordat que aquest esdeveniment de gran envergadura compta amb la col·laboració d'empreses gironines expertes en el tractament del gel.

Les entrades es van posar a la venda el dia 1 de juny i ja se n’han venut més de 10.000.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT