Els Marrecs de Salt se superen en la diada castellera de Sant Narcís

Matí accidentat amb tres construccions dels Minyons de Terrassa i dels Capgrossos de Mataró que fan llenya

Els Marrecs de Salt s'han superat en la diada castellera de Sant Narcís, a Girona. Per primera vegada, han aconseguit descarregar una torre de 8 amb folre i també un pilar de 6, els dos reptes que la colla s'havia marcat.

Primer han començat amb un 4 de 8 -que l'han intentat dues vegades perquè el cap de colla no ho veia clar a la primera-, i després han aconseguit descarregar la torre de 8 amb folre. Els Marrecs ja l'havien carregat l'any passat però aquesta era la primera vegada que el descarregaven.

L'altre repte que han superat ha estat el pilar de 6, que també han aconseguit descarregar sense problemes. La seva actuació ha comptat també amb un 3 de 8 i s'ha tancat amb sis pilars de 4. La colla de Salt tancarà la temporada divendres amb el tradicional pilar de 4 que puja les escales de la catedral.

Matí d'ensurts
Menys sort han tingut les altres dues colles convidades. Els Minyons de Terrassa no han aconseguit descarregar la torre de 9 amb folre i manilles. La caiguda ha estat molt aparatosa perquè el castell ja estava totalment format i l'enxaneta ha caigut per darrere del castell. Han hagut de treure ràpid les nenes que coronaven el castell perquè una ha quedat inconscient a causa del cop.

El que n'ha sortit més mal parat ha estat un home que ha quedat estès a terra amb dolors i ha calgut treure'l de la plaça amb llitera i traslladar-lo a l'hospital Josep Trueta per fer-li un reconeixement per descartar lesions greus.

Els Minyons de Terrassa també han fet llenya amb un 4 de 9 amb folre, però ningú ha pres mal. La seva actuació s'ha completat amb un 3 de 9 amb folre i un 5 de 8.

Els Capgrossos de Mataró han començat molt bé amb un 4 de 9, però el següent castell, un 3 de 9 amb folre, ha fet llenya. Hi ha hagut diversos contusionats i els serveis mèdics han tornat a la plaça per atendre un dels integrants de la colla. Sí que han aconseguit descarregar el 4 de 9 amb folre i un 5 de 7.

Més continguts de

El + vist

El + comentat