Millo assegura que l'informe sobre els professors de l'IES Sant Andreu de la Barca recull les versions "de tothom"

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha afirmat que l'informe sobre les presumptes "humiliacions" infligides pels nou professors de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca a fills de guàrdies civils té en compte la versió de tots els implicats.

"S'ha demanat informació a tothom, també al director de l'escola, perquè davant d'una situació com aquesta és lògic que es demani la versió de tothom", ha subratllat el delegat, que també ha deixat clar que aquest informe "s'ha fet amb independència" de l'actuació de la fiscalia i que "no pressuposa" el final que pugui tenir el procediment judicial. 

Pel que fa a la reunió dels secretaris d'estat d'Interior i d'Educació amb els pares dels alumnes prevista per al dia 8, Millo va dir que era "per donar-los suport" i per informar-los sobre les possibles mesures que adoptarà l'Estat per evitar que "es puguin repetir aquestes situacions en un futur". 

I és que segons el delegat, l'impacte mediàtic del cas de Sant Andreu de la Barca ha fet aflorar casos similars en altres centres, tot i que no ha especificat en quins. "Podria haver-hi altres centres on també hi hagués hagut suposadament aquestes possibles actuacions", ha indicat Millo, que ha especificat que estan "recopilant dades i s'han de contrastar" i que ho faran públic quan la informació "estigui en condicions". 

Més continguts de

El + vist

El + comentat