Publicitat
Publicitat

Descarrega de franc l'Ara Comarques Gironines: els músics no troben locals i toquen al carrer

CLIC AQUÍ PER DESCARREGAR EL SUPLEMENT

 

Aquests són els continguts més destacats del nou suplement de l'Ara Comarques Gironines, que es distribuirà aquest divendres 5 de desembre:

Davant la falta de contractacions, molts músics opten per tocar als carrers. El projecte Girona, carrers de música, una iniciativa que pretén regular i potenciar la presència de músics a l'espai urbà, té molt bona acollida, tant per part dels intèrprets com dels vianants. Hi ha 15 espais a la ciutat que els músics inscrits poden reservar per actuar-hi.

El projecte per construir el segon McDonald's a Girona, que es farà prop de les hortes de Santa Eugènia, genera un encès debat a la ciutat sobre la cadena de menjar ràpid.
 
Amb motiu de l'actuació, aquest divendres, d'Adrià Puntí a l'Auditori de Girona, diversos artistes, fans i amics ens fan per a l'ARA un un retrat telegràfic del músic de Salt. Entre ells, Quimi Portet, Manolo Garcia, Joan Enric Barceló (Els Amics de les Arts), David Carabén (Mishima) i El Petit de Cal Eril.

Un llibre repassa la vida del qui va ser propietari del castell de Peralada, Damià Mateu, un empresari d'èxit del món del ferro que va dedicar part de la seva fortuna al mecenatge i el coleccionisme d'art 
 
Entrevista a Jordi Sidera, doctor en filosofia i professor de metafísica de les religions: "Els musulmans que tenim a Catalunya desconfien de l'Estat Islàmic"

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT