Oriol Ponsatí-Murlà, premi Setè Cel 2015 per 'Totes les estacions de França'

L'acte de lliurament es farà el proper 13 de novembre

L'escriptor   Oriol Ponsatí-Murlà ha guanyat el premi Setè Cel d'enguany amb la novel·la 'Totes les estacions de França'. El jurat del premi, reunit el passat 16 d'octubre, va acordar per unanimitat donar el premi, dotat amb 3000 euros, a l'escriptor gironí, que ja  obtingut el premi de novel·la curta Just Manuel Casero amb aquesta obra.

Ponsatí-Murlà, nascut a Figueres el 1978, és editor, traductor i escriptor. També és doctor en Filosofia per la Universitat de Girona i professor associat de filosofia antiga en aquesta mateixa universitat des de l'any 2008. Ha col·laborat a l'ARA, el Punt, la Revista de Girona, El País i La Vanguardia, entre altres mitjans de comunicació. Fundador i director d' Edicions de la Ela Geminada, ha traduït obres de Michael Nyman, Igo r Stravinski, Friedrich Nietzsche, Gianni Vattimo, Denis Diderot i Josep Palau i Fabre.

Optaven al Premi Setè Cel totes les novel·les editades en català durant el 2014. Mitjançant un sistema de votacions els lectors en fan una tria, de les que el jurat ha seleccionat la guanyadora. El lliurament del premi es farà el proper 13 de novembre.

Més continguts de