Publicitat
Publicitat

'Sefirot' explora els misteris del Barri Vell de Girona

El videojoc, impulsat per Judit Hierro i Kim Planella, es podrà aconseguir gratuïtament a partir del desembre

Asher i Eva són dos estudiants de la facultat de lletres de la Universitat de Girona. Ell, de caràcter passiu, s’agafa la vida d’una manera molt tranquil·la, mentre que ella és més inquieta i administra un canal de YouTube dedicat a resoldre misteris inexplicables. Una nit, la misteriosa desaparició de la noia, retransmesa en directe per 'stream', forçarà Asher a emprendre una aventura que el portarà a conèixer i desentrellar la història i els enigmes del Call i el Barri Vell. Aquest és el punt de partida del videojoc ' Sefirot, els misteris de Girona', ideat pels gironins Judit Hierro i Kim Planella.

Amb un format pioner en aquesta indústria, ha estat rodat íntegrament amb imatges reals HD, com si es tractés d’una pel·lícula. Les decisions de cada jugador modificaran el destí dels personatges, interpretats per actors de carn i ossos. Això ha estat possible gràcies a la creació d’un protocol informàtic que organitza i distribueix les seqüències en funció del diàleg o les accions que s'estableixin entre els jugadors i els personatges del joc.

El projecte ha rebut el suport d'empresaris i comerciants del Barri Vell. El joc serà de descàrrega lliure i a partir de desembre es podrà aconseguir gratuïtament a la pàgina oficial del joc. Hierro i Planella prometen moltes sorpreses, finals alternatius i algunes aparicions “estel·lars”. "Volem demostrar que a Catalunya també som capaços d'innovar en un terreny on la creativitat és la base de la indústria", afirmen.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT