Surt de l'UCI la nena de 4 anys ferida durant l'accident de dissabte a Girona

La Policia Municipal de Girona continua investigant les causes del sinistre

Balanç positiu dels deu ferits durant l'accident de dissabte a Girona. L'única que encara està hospitalitzada és la nena de 4 anys, que aquest migdia ha sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Josep Trueta i ha passat a planta. A la resta dels ferits –entre els quals hi ha el conductor– ja els van donar l'alta diumenge. 

Paral·lelament, la Policia Municipal continua investigant les causes de l'accident que hi va haver dissabte a quarts de dotze de la nit. El conductor, un jove de 18 anys que fa dos mesos que té el carnet, va perdre el control del vehicle quan circulava pel carrer del Riu Güell, va envestir la terrassa d'un bar i va ferir set adults i tres menors que estaven asseguts a les taules de l'establiment. La més malparada va ser la menor de 4 anys, que va quedar atrapada sota el cotxe.

Els agents van practicar les proves d'alcoholèmia i drogues al conductor, que van donar negatiu. Després de sortir de l'hospital, va quedar en llibertat perquè la La policia investiga el cas com un accident de trànsit.

Més continguts de