Temps de Flors encara la recta final amb una allau d’activitats

Fins a una trentena d’espectacles de música, teatre i altres arts escèniques es podran veure des d’avui fins diumenge en el marc de la mostra Girona, Temps de Flors.

Dins el programa del Pati Cultural de la Diputació de Girona, avui actuarà Germà Negre, amb l’espectacle Càntut, cançons de tradició oral (a les 19 h). A la mateixa hora, a la plaça de la Independència, hi haurà un nou concert del festival A Cappella, a càrrec del grup Cor de Porcs. També avui a les 19 h, l’escriptor gallec Suso de Toro obrirà el festival Ítaca amb una conferència a l’Auditori de la Mercè titulada Literatura i llibertat. El Festival A Cappella continuarà tot el cap de setmana amb actuacions com les de The BlackBirds, Gema 4 i The Beatbox Collective.

Diada castellera

A la plaça de Sant Feliu diumenge a les 12 h es farà una jornada castellera en què els Marrecs de Salt estaran acompanyats dels Sagals d’Osona i els Xics de Granollers.

Diumenge a les 19 h a l’església dels Dolors tindrà lloc un concert de cloenda del 63è concurs de flors. A la mateixa hora, al pati de la Diputació es representarà l’obra Enamorats de Shakespeare, a càrrec del Cor de Teatre Joves de la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles.

L’Ajuntament espera una gran afluència de visitants l’últim cap de setmana del Temps de Flors i que s’arribi, com altres anys, a la xifra de 250.000 persones. Més de 200 projectes florals ornamenten 157 espais des del 12 de maig.

Més continguts de

El + vist

El + comentat