El Trueta engega una campanya de mecenatge per aconseguir donacions

L'hospital vol apropar el centre a la ciutadania i obtenir recursos complementaris a les aportacions públiques

L'hospital Josep Trueta de Girona ha posat en marxa una campanya de mecenatge per aconseguir donacions. La iniciativa, sota el lema ' Fes + Trueta', té com a objectiu implicar entitats, empreses i particulars en el projecte assistencial del centre, sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de les aportacions altruistes i aconseguir recursos complementaris per millorar el servei.

La col·laboració està oberta a tothom i s'hi pot participar amb aportacions econòmiques, donacions de material o organitzant activitats solidàries en favor del centre. Des de l'hospital ja han avançat que els diners que es recullin es destinaran a 2 projectes pensats per millorar el benestar d'usuaris i familiars amb la renovació de les butaques dels pacients hospitalitzats i la millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

De fet, fa temps que el Trueta rep donacions puntuals de persones i entitats que volen ajudar la institució. Algunes d'aquestes aportacions han permès tirar endavant diversos projectes, entre els quals la iniciativa terapèutica 'La Buzzy s'emporta el dolor', adreçada a nens i nenes ingressats al servei de Pediatria, la decoració de l'àrea d'urgències pediàtriques, la incorporació d'una cabina de provocació al servei de Pneumologia per diagnosticar malalties respiratòries relacionades amb la feina o adquirir nous aparells per escalfar biberons i un equipament per a la UCI neonatal.

Més continguts de

El + vist

El + comentat