Urbanisme dona llum verda a les obres d'El Bulli

La Comissió d'Urbanisme aprova el projecte de Ferran Adrià, que podrà reprendre els treballs quan obtingui la llicència municipal

La Comissió d'Urbanisme ha donat el vistiplau definitiu al projecte d'obres exterior d'El Bulli, que podrà reprendre els treballs tan bon punt tingui la llicència municipal.

El director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha recordat que les obres estan parades perquè no s'ajustaven a les condicions fixades en el projecte del 2012 i s'hi incorporaven noves edificacions com una caseta de vigilància i un pavelló d'accés, que no complien amb el pla especial de la zona, que es troba en ple Parc Natural del Cap de Creus. L'entitat ecologista Iaeden ho va denunciar i l'Ajuntament va aturar les obres. 

Després, els promotors van presentar un text refós que "actualitza" la remodelació del restaurant de Cala Montjoi per convertir-lo en El Bulli 1846. "Han posat al dia el projecte, la possibilitat d'ús d'una zona d'aparcament per a 45 vehicles i el tractaments dels jardins exteriors", ha afirmat. Ara només falta, ha afegit Serra, que Roses atorgui la llicència d'obres definitiva.

D'altra banda, la comissió també ha donat llum verda al projecte per construir dos camps de futbol d'entrenament (un de gespa natural i l'altre d'artificial) per al Girona FC a Vilobí d'Onyar. A més, hi aixecaran una edificació de caràcter provisional amb 776 metres quadrats per a vestuari, oficines, servei mèdic i gimnàs. Serra ha exposat que només falta el permís municipal per començar les obres, que calcula que es podrien fer aquest mateix agost.

El + vist

El + comentat