FESTIVALS

White Summer omplirà Pals de música, art i oci a l’agost

El festival White Summer, que celebrarà a l’agost la vuitena edició, oferirà 23 dies de programació de música, art, espectacles i oci al paratge de les Serres de Pals. L’actuació de La Casa Azul inaugurarà la cita, el dissabte 3 d’agost, i Zahara hi posarà el punt final el diumenge 25 d’agost. La fundadora del festival, Myriam Cuatrecasas, va explicar ahir que el White Summer ja s’ha consolidat com el “festival creatiu de referència” i que ara l’objectiu no és ampliar el nombre de visitants -l’any passat va atraure 140.000 persones- sinó vetllar per la qualitat dels espectacles i de tota l’oferta d’activitats que s’hi celebren.

El lema d’aquest any, Oh my light, oh my night, mostra la voluntat de l’organització de sorprendre el públic amb una programació diürna pensada per a tota la família i amb l’anomenat White Summer de nit, pensat perquè els visitants s’hi quedin a sopar (hi haurà, com cada any, una zona de restaurants, amb espai healthy, de menjar saludable, inclòs) i a gaudir de l’ambient fins que s’acabi l’última cançó, a la una de la matinada.

Teatre i art contemporani

Dins del cartell musical hi destaquen, a banda dels concerts inaugural i final, les actuacions d’El Petit de Cal Eril, Pavvla, Cupido o El Pot Petit, aquest últim per al públic infantil, entre d’altres. Hi haurà també sessions de DJ, com ara les de Maadraassoo, Dj Coco o Nickodemus.

Entre els espectacles teatrals, de dansa o interactius, s’han programat propostes reconegudes i premiades en certàmens nacionals i internacionals. Entre ells, l’espectacle Hippos, de Zum-Zum Teatre; Somnis d’Alícia, de Teatre Nuu, o les diverses propostes al voltant de la cultura africana que es faran durant la jornada Africa moment. Com en les últimes edicions, l’art contemporani també tindrà espai al White Summer, per exemple amb una exposició comissariada per Tatiana Blanqué. L’11 d’agost, un euro de cada entrada es destinarà a la Fundació El Trampolí, que atén persones amb discapacitat.

Més continguts de

El + vist

El + comentat