Publicitat
Publicitat

Els Wind Games més virals de la història: més de 30 milions de visualitzacions

En les imatges més virals es pot veure Maja Kuczynska a semifinals de Freestyle i Kyra Poh a les de SoloSpeed

El Túnel del Vent d'Empuriabrava segueix recollint rècords i a l'èxit esportiu de la 4a edició de The Wind Games, la competició internacional de vol 'indoor' que ha reunit els millors voladors de l'especialitat del món, s’hi suma un nou fenomen viral. Els vídeos de les espectaculars coreografies de vol dinàmic Freestyle i SoloSpeed sumen, en poc més d'una setmana, més de 30 milions de visualitzacions.

A la pàgina que l'organització va obrir a la xarxa social Facebook, el vídeo de l'actuació de la jove voladora polonesa de Freestyle, Maja Kuczynska, de només 17 anys, compta amb prop de 30 milions de visualitzacions i ha estat compartit en més de 400.000 ocasions.

D'altra banda, la rutina executada per la jove voladora de Singaupur de 14 anys Kyra Poh, proclamada la voladora més ràpida del món després d'alçar-se amb l'or a la final de la disciplina SoloSpeed, suma a la Fan Page de la competició més de 140.000 reproduccions i els usuaris han compartit aquesta coreografia més de 1.500 vegades. La jove voladora asiàtica va aconseguir un doble or en les modalitats Freestyle i SoloSpeed.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT