La deflagració d'un forn causa cremades de segon grau a un home a Blanes

Els Bombers han hagut d'evacuar el ferit pel balcó

Un home ha patit cremades de segon grau en diverses parts del cos aquest dimarts al migdia després de produir-se una deflagració al forn d'un habitatge de Blanes (Selva), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'home ha hagut de ser evacuat pel balcó i posteriorment ha estat traslladat a l'hospital del municipi. Tot i la deflagració, l'immoble no ha patit danys estructurals.

La deflagració de gas ha tingut lloc cap a dos quarts de dues del migdia en un quart pis d'un edifici del carrer del Lloro. Al seu interior, el veí de Blanes (que té 50 anys) s'estava fent el dinar. A la cuina, amb ell, també hi havia una dona de 56 anys.

Ha estat aleshores quan hi ha hagut l'explosió. Segons informa l'Ajuntament, "se sospita que la deflagració s'ha produït perquè la goma de conducció del gas del domicili era molt vella, i s'ha fet una acumulació de gas que ha acabat cremant per causes que es desconeixen".

Tot i que la dona també ha quedat ferida, l'home ha estat qui ha quedat més malferit. Ha patit cremades en un 10% del cos: de primer grau a part de la cara, i de segon grau a les cames. Els Bombers, que s'han desplaçat fins al lloc, l'han hagut d'evacuar a través del balcó i després una ambulància del SEM l'ha traslladat fins a l'Hospital Comarcal de Blanes.