El dissenyador Elio Berhanyer, gran protagonista de la 3a edició de GiModa

L’esdeveniment, que tindrà lloc del 9 al 12 de juny, inclourà una jornada dedicada a la moda sostenible i ètica

El dissenyador Elio Berhanyer serà el gran protagonista de la tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona, GiModa, que se celebrarà del 9 al 12 de juny. Els organitzadors de l’esdeveniment volen fer un reconeixement a la trajectòria d’aquest creador de 88 anys, un dels dissenyadors de moda més reconeguts d’Espanya i amb una gran projecció internacional. Elio Berhanyer ha comptat entre les seves clientes personatges de la talla de l’actriu Ava Gardner, Vyd Charisse i la reina Sofia, i ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaca la Medalla d’Or al Mèrit de les belles arts i el Premi Nacional de Moda.

La Setmana de la Moda de Girona està organitzada per Agimod i l’ Ajuntament de Girona, i té la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de Girona. La tercera edició de GiModa acull onze dissenyadors, alguns d’emergents, i altres firmes consolidades que presentaran les seves propostes: Yerse, Pototi, DNA, Bella Lola, Pau Esteve, WHO, Ilisa Goodman, Limbo , Nuria Serra , KM by Lange i Ingrid Munt. Les desfilades es duran a terme al Teatre Municipal de Girona i a partir d’avui ja es poden demanar a través de la web www.gimoda.cat les invitacions gratuïtes per poder assistir-hi, ja que l’aforament és limitat.

La desfilada inaugural de la tercera edició tindrà lloc el divendres 9 de juny a les 21 hores a la plaça del Vi de Girona i anirà a càrrec de Yerse.

Més continguts de