Presó provisional sense fiança per al detingut per haver matat un home d'una ganivetada a Sils

El sospitós ha defensat que va actuar en "legítima defensa" i que no pretenia fer mal a la víctima

El jutjat d'instrucció 1 de Santa Coloma de Farners ha decretat aquest dijous presó provisional sense fiança per al detingut per la mort d'un home d'una ganivetada a Sils (Selva) diumenge passat. Després de més de quatre hores de compareixença, l'advocat del sospitós, Carles Monguilod, ha explicat que el seu client ha defensat davant del jutge que va actuar en "legítima defensa" i que no tenia cap voluntat de fer mal a la víctima.

Monguilod ha dit també que hi ha unes imatges que es van gravar a l'interior del bar que demostren aquesta versió i que corroborarien que la víctima va entrar al bar de l'estació de tren amb una ampolla trencada i va "atacar" diverses persones que hi havia dins. "No en va ferir cap de miracle probablement perquè aquesta persona va intervenir", ha dit l'advocat del sospitós. En aquest sentit, ha anunciat que presentaran un recurs d'apel·lació davant de l'Audiència de Girona.

El detingut, que es va entregar als Mossos d'Esquadra de Girona aquest dilluns, formava part del grup de persones que hi havia al bar situat davant de l'estació quan es va originar la disputa amb la víctima, diumenge a la tarda. Després de rebre la ganivetada, l'home, de 45 anys, va travessar el carrer cap a l'estació però va caure estès a terra i els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. L'autòpsia va concloure que no tenia més ferides i, per tant, va morir com a conseqüència de la ganivetada.