Publicitat
Publicitat

Un gadget de James Bond d'estar per casa a la moto per evitar les multes

Els Mossos intercepten un motorista que havia instal·lat un mecanisme a la placa de la matrícula que evitava que els agents de trànsit en poguessin veure el número

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el 6 de juliol un conductor de nacionalitat suïssa com a presumpte autor d’una infracció de la llei de seguretat vial. L'home, segons els Mossos, havia incorporat un mecanisme a la seva moto que li permetia tapar la matrícula quan li interessava, per evitar ser captat pels radars de velocitat, i tornar-la a posar al seu lloc per no ser descobert si la policia el parava. 
 
Els fets es remunten al passat dia 6, quan una dotació de trànsit estava duent a terme una vigilància a la carretera N-260a al terme municipal d’Olot, en direcció a Ripoll, quan va veure circular una motocicleta sense la placa de matrícula.
 
Els agents van fer un seguiment del vehicle i el van aturar al punt quilomètric 88 de la mateixa via. En aquell moment, però, la motocicleta duia la placa de la matrícula posada.
 
Davant la incongruència, segons una nota dels Mossos d'Esquadra, els agents van fer una inspecció a fons del vehicle i van descobrir que duia incorporat un sistema d’ocultació de la placa de matrícula per tal d’interferir en els sistemes de vigilància del trànsit.
 
Davant els fets, el conductor va ser denunciat per una infracció de l’article 77 de la llei de seguretat vial, que sanciona circular amb un vehicle que té instal·lats inhibidors de radars o qualsevol altre mecanisme encaminat a interferir en el correcte funcionament dels sistemes de vigilància del trànsit.
 
Aquesta denúncia va comportar al conductor la pèrdua de 6 punts del carnet de conduir i una sanció de 6.000 euros.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT